×
Shqiperia ime FALAS - Në Google Play
INSTALO
Në Shqipëri ka më shumë celular se banorë (Numri)
nga L.Hasani (03/03/2018 ora 09:31)

Ky është rezultati i studimeve të fundit të Autoritetit të Komunikimit Elektronik dhe Postar (AKEP).

Sipas treguesve statistikorë të tremujorit të katërt të 2017, rezulton se numri i personave të regjistruar për karta SIM ishte rreth 5.558.492 duke u rritur 5.3% në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Rreth 3.5 milionë shqiptarë janë përdorues të rregullt të telefonisë celulare që tregon një rritje me 3.8% në krahasim me tremujorin e fundit të 2016.

Nga studimi rezulton se ka pasur një rritje të theksuar të përdoruesve të internetit.

20.4% është rritur numri i përdoruesve të aksesit broadband në internet për tremujorin e fundit të 2017 në krahasim me një vit më parë. /PCWorldAlbania

Ju sugjerojmë
" NJOFTIM/ Shikoni që Shqipëria dëmtohet, shikoni që një qytetar është i braktisur, shikoni një ngjarje skandaloze dhe të dhunshme, shikoni probleme që ju shqetësojnë ju apo të tjerët. DENONCO. Vetëm me anë të një mesazhi në WhatsApp ose Viber, duke derguar videon apo foton dhe lajmi juaj do të bëhet publik menjëherë në faqen më të madhe në Shqipëri “Shqipëriaime.al”. Tel :+355693530088 Email: [email protected]