×
Shqiperia ime FALAS - Në Google Play
INSTALO
Rrjetet sociale më trend të 2017-ës
nga ShqiperiaIme.info (12/08/2017 ora 10:14)

1-Snapchat

Snapchat është një aplikacion i popullarizuar i mesazheve të imazhit që përcakton veten nga aplikacionet e tjera të ngjashme në atë që i lejon përdoruesit të marrin dhe të shkëmbejnë fotografi të shpejta me shokët e tyre. Pas një periudhe të caktuar, këto skeda fshihen në bazën e të dhënave, duke parandaluar kështu përdoruesit e paskrupullt që të vjedhin imazhin e përbashkët.

2-Flickr

Flickr është një tjetër faqe për ndarjen e fotografive që lejon përdoruesit të ngarkojnë fotot e tyre private dhe publike në databazën e saj. Aplikacioni është unik, për shkak të sistemit të tij të “guest pass”, i cili u lejon anëtarëve të Flickr të ndajnë fotot e tyre private me jo-anëtarët.

3- Reddit

Reddit është një vend i madh online që përmban një nga komunitetet më të mëdha në internet. Ajo përbëhet nga disa komunitete të vogla të quajtura “subreddits”. Secila subreddit vjen me grupin e vet të rregullave dhe secili anëtar zakonisht ndan një interes të përbashkët me çdo anëtar tjetër.

4-Pinterest

Pinterest është gjithashtu një faqe për ndarjen e fotografive që u lejon përdoruesve të kategorizojnë fotot e tyre. Përdoruesit me interesa të ngjashme mund t’i ndjekin këto borde dhe të iniciojnë dhe marrin pjesë në diskutime të frytshme për temën e tyre të përbashkët.

5-Tumblr

Tumblr është një vend i mediave sociale që lejon përdoruesit e saj të krijojnë “mikroblogët” e tyre. Microblogs mund të përmbajë të gjitha format e përmbajtjes, duke filluar nga pjesët letrare në video.

6-Instagram

Instagram është një tjetër vend i popullarizuar për ndarjen e fotografive që u lejon përdoruesve të përdorin “hashtags” për të ndihmuar në lidhjen e përmbajtjes së tyre me fotografi me etiketa të ngjashme. Karakteristika të tjera përfshijnë gjeoetiketimin, ku përdoruesit mund të ndajnë vendndodhjen e tyre së bashku me foton e tyre dhe një redaktues të imazhit amtare që gjendet brenda vetë faqes.

7-Twitter

Twitter është një faqe që fokusohet në ndarjen e lajmit të thyer dhe ngjarjeve aktuale në formën e “tweets”. Tweets, ose përmbajtja e postuar dhe e ndarë në faqe, janë të kufizuara në 140 karaktere. Jo anëtarët janë në gjendje të shohin tweets por vetëm anëtarët e regjistruar kanë të drejtë të postoni tweets.

8-Facebook

Facebook revolucionarizoi përdorimin e internetit dhe konsiderohet si vendi më i popullarizuar i rrjeteve sociale sot me rreth 2 miliardë përdorues mujorë.

Ju sugjerojmë
" NJOFTIM/ Shikoni që Shqipëria dëmtohet, shikoni që një qytetar është i braktisur, shikoni një ngjarje skandaloze dhe të dhunshme, shikoni probleme që ju shqetësojnë ju apo të tjerët. DENONCO. Vetëm me anë të një mesazhi në WhatsApp ose Viber, duke derguar videon apo foton dhe lajmi juaj do të bëhet publik menjëherë në faqen më të madhe në Shqipëri “Shqipëriaime.al”. Tel :+355693530088 Email: [email protected]