Testoy-gel – shqiperi – përbërja – albania – çmimi – shqip

Testoy-gel - shqiperi - përbërja - albania - çmimi - shqipTrajnimi i dyshemesë së legenit të guy: përmirësim i ereksionit dhe kënaqësisë.
Indet muskulore të dyshemesë Testoy-gel së legenit janë një komente pjesë themelore e kornizës së trupit të meshkujve dhe femrave, dhe ato luajnë një rol thelbësor në funksionin e lidhur me seksin, kontrollin e inkontinencës së sistemit urinar dhe shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme. Në këtë artikull, ne do të përqendrohemi veçanërisht në indet muskulore të dyshemesë së legenit të djemve dhe do të ofrojmë disa ushtrime çmimi që mund të ndihmojnë në rritjen e kënaqësisë seksuale, kontrollit dhe mirëqenies së përgjithshme. Pse Testoy-gel të edukoni shqip dyshemenë e legenit?

Testoy-gel – përbërësit – si ta përdorni – Përbërja – si funksionon?

Shumë burra nuk e pranojnë se është po ashtu thelbësore për ta të stërvitin indet muskulore të dyshemesë së legenit, për shkak të faktit se trajnimi i këtyre indeve muskulore mund të ketë shumë përfitime. Testoy-gel Disa nga përfitimet e ushtrimit të dyshemesë së legenit përbëhen nga: ereksion më i fortë: përmes trajnimit të synuar të dyshemesë së legenit, ju mund të rrisni qarkullimin e gjakut në penis, gjë që mund të rrisë cilësinë dhe qëndrueshmërinë e ereksioneve tuaja.

  1. Një dysheme e fortë e legenit mund të ndihmojë në mbajtjen e një ereksioni afatgjatë dhe të fortë, i cili mund të rrisë kënaqësinë seksuale si për veten ashtu edhe për shoqëruesin tuaj.
  2. Përmirësimi i kënaqësisë së lidhur si të përdorni me seksin dhe orgazmat më të mira: një përbërje dysheme e legenit e trajnuar mirë mund të rrisë nivelin e ndjeshmërisë gjatë gjithë seksit dhe të përshkallëzojë përvojën e orgazmës.

Duke rritur muskujt e dyshemesë së legenit, ju mund të arrini orgazma më të thella dhe ekstra ekstreme, të cilat mund të rrisin kënaqësinë dhe përmbushjen seksuale. Në krahasim me vetëm ndjenjën e kulmit në penis, ju mund me anë të trajnimit të vetëdijshëm të dyshemesë së legenit të ndjeni se energjia orgazmike është formuluar në trup për një kulm të plotë të trupit përbërësit ose orgazmë të zemrës.

Testoy-gel – komente – forum – rishikimet

Kontrolli i ngritur mbi ejakulimin: trajnimi i dyshemesë së legenit mund t’ju ndihmojë të përmirësoni kontrollin mbi klimaksin. Duke forcuar dhe sensibilizuar indet muskulore të dyshemesë së legenit, mund të zbuloni të shtyni klimaksin dhe të zgjasni shprehjen seksuale. Kjo mund të sjellë vetëbesim dhe kënaqësi të shtuar në partneritetin tuaj seksual. Parandalimi dhe menaxhimi i inkontinencës së sistemit urinar: muskujt e ngurtë të dyshemesë së legenit mund të ndihmojnë në ndalimin ose minimizimin e problemeve të rrjedhjes së urinimit që mund të ndodhin për shkak të plakjes, trajtimit kirurgjik të prostatës ose arsyeve të tjera. Ekuilibri psikologjik: një dysheme e stërvitur e legenit gjithashtu mund të ketë një komente ndikim të favorshëm në mirëqenien tuaj psikologjike dhe ndjenjën tuaj të burrërisë.Testoy-gel - komente - forum - rishikimet

Kur keni aftësinë për të menaxhuar funksionet e Testoy-gel trupit tuaj shumë më mirë dhe të përjetoni veçori të zgjeruara të lidhura me seksin, kjo mund të ndihmojë në rritjen e vetëbesimit, vetëvlerësimit dhe kënaqësisë së përgjithshme me jetën tuaj seksuale. Kjo, më pas, mund të rezultojë në një ndjenjë më të lartë intimiteti, lidhjeje dhe kënaqësie të plotë rishikimet në marrëdhëniet tuaja, si në shtrat ashtu edhe në pjesën e jashtme. Lidhje forum shumë më e thellë me maskulinitetin tuaj autentik: një avantazh i përfshirë i trajnimit të dyshemesë së legenit për burrat është mundësia për të opinionet prodhuar një lidhje më të thellë rishikimet me burrërinë tuaj dhe stabilitetin psikologjik.

Testoy-gel – ne shitje – origjinal – Albania – ne farmaci

Testoy-gel - ne shitje - origjinal - Albania - ne farmaciDyshemeja e legenit nuk është vetëm një vend fizik, megjithatë edhe një zonë ku mund të mbahen emocione dhe përvoja të shumta gjatë gjithë jetës. Duke rritur dhe lidhur me blej këtë zonë, ju mund të tejkaloni thjesht fizike dhe të filloni të zbuloni dhe integroni lëndime të pazgjidhura së bashku me përvojat e kaluara të lidhura me të qenit një djalë i ri dhe një djalë. Shumë njerëz zbulojnë se kanë qasje të kufizuar ose mungesë të kuptimit të emocioneve të tyre dhe identitetit mashkullor. Kjo mund të albania jetë për shkak të supozimeve shoqërore, stereotipeve ose përvojave të kaluara Testoy-gel që në të origjinale vërtetë kanë ndikuar në rritjen emocionale të dikujt. Trajnimi i dyshemesë së legenit mund të jetë një mënyrë për t’u hapur farmaci ndaj këtyre ndjenjave dhe për të prodhuar një Testoy-gel lidhje me shtresën më të thellë të maskulinitetit të dikujt.

Ky proces mund të shtojë një ndjenjë të shtuar të tërësisë, vetë-pranimit dhe vetë-kuptimit. farmaci Ju me siguri do të jeni në gjendje të ne shitje çliroheni albania vetë nga modelet e vjetra, të kuptoni më mirë kërkesat dhe dëshirat tuaja dhe të zhvilloni një shprehje shumë më të vërtetë të malësisë tuaj. Ushtrime për dyshemenë e legenit për djemtë: stërvitjet kegel: këto ushtrime kanë për qëllim rritjen e masës muskulore të dyshemesë së legenit.

Testoy-gel – çmimi – ku të blini

Filloni duke përcaktuar muskujt e Testoy-gel përshtatshëm duke u përpjekur të ndaloni rrjedhën e urinës gjatë Testoy-gel urinimit.

  • Sapo të keni përcaktuar masën muskulore, mund të kryeni stërvitje kegel duke shtrënguar dhe liruar vazhdimisht dyshemenë e legenit.
  • Filloni duke e bërë atë për 5-10 sekonda në të njëjtën kohë dhe funksiononi mjetet tuaja afërsisht kohëzgjatja më e gjatë.

Testoy-gel - çmimi - ku të bliniTrajnim me topa ose pesha të dyshemesë së legenit: përdorimi i topave ose peshave të dyshemesë çmimi së legenit mund të ndihmojë në rritjen e rezistencës gjatë stërvitjes së dyshemesë së legenit. Këto mund të vihet në rektum, dhe duke u përpjekur për të mbajtur ato në vend, ju mund të aktivizoni dhe për të rritur dysheme legenit indet muskulare.

Vendosja e peshave konike pikërisht në rektum, e quajtur gjithashtu stërvitje me peshë rektale kegel, është një praktikë që synon të përmirësojë muskujt e dyshemesë së legenit me ngarkesë në peshë. Ideja është që duke përdorur kone të peshuara mund të rritet rezistenca dhe për këtë arsye të ku te blej edukohen indet muskulore të dyshemesë së legenit shumë më intensivisht. Sidoqoftë, është thelbësore të shpjegohet se vendosja e sendeve në rektum mund të jetë e rrezikshme përndryshe bëhet në mënyrë të përshtatshme çmimi dhe se nuk ka fund në gjëra.

Testoy-gel – efekte anësore – kundërindikacione

Testoy-gel - efekte anësore - kundërindikacioneKur futni diçka në anus, duhet të ketë vazhdimisht një fund që e ndalon atë Testoy-gel të futet edhe më shumë në rektum. Për më tepër, përndryshe bëhet në mënyrë të përshtatshme, ekziston një kërcënim i infeksioneve, dëmtimeve në sipërfaqen e murit anal ose anusit dhe çështjeve të tjera kryesore. Rrjedhimisht, rekomandohet të kërkoni sugjerimet e një specialisti profesional të shëndetit, të tillë si një mjek ose një specialist i specializuar, përpara se të bëni këtë lloj trajnimi.

Ekzistojnë teknika alternative dhe më të sigurta për të forcuar muskujt e dyshemesë së legenit, të tilla si ushtrimet e diskutuara më parë kegel dhe ushtrime të ndryshme të tjera të trajnimit të dyshemesë së legenit. Këto stërvitje mund të bëhen pa futur pesha dhe sende në rektum dhe ende mund efektet anësore të punojnë në ndërtimin e forcës dhe kontrollit të masës muskulore në dyshemenë e legenit. Metodat e frymëmarrjes kundërindikacionet dhe relaksimi: marrja e një fryme stërvitjet dhe relaksimi mund të jenë të dobishme në përzierje me stërvitjen e dyshemesë së legenit.